Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Belangrijke koerswijziging voor Signburo. De handen ineen

Belangrijke koerswijziging voor Signburo. De handen ineen

Als volbloed wayfinder weet Signburo als geen ander hoe belangrijk het is om een uitgestippelde route te volgen. Tegelijkertijd is het als bedrijf ook belangrijk die koers nu en dan scherp te zetten: want om een doel te bereiken, moet je weten waar je naartoe gaat. Sinds begin maart 2022 is het kompas van Signburo daarom licht bijgestuurd. “We slaan de handen nog nauwer ineen met de toonaangevende Deense producent Modulex.”

Er verandert (zo goed als) niets. Alleen klop je voor het ontwerp, de levering en de installatie van bewegwijzering voortaan aan bij Modulex Belgium in plaats van bij Signburo. Die laatste verdwijnt trouwens niet, maar stelt zijn focus wel wat bij. Je kunt er nu terecht voor specifieke designopdrachten en onafhankelijke wayfindingstudies in binnen- en buitenland. Voor alle andere bewegwijzeringsoplossingen wijst Modulex Belgium de weg.

Drie voordelen van internationale kennisdeling

Modulex Belgium biedt dezelfde uitstekende service die klanten al 14 jaar gewend zijn bij Signburo. “Dankzij de samenwerking met ­Modulex voegen we daar een scheut internationale slagkracht aan toe. Dat levert klanten drie voordelen op.” Modulex is sinds jaar en dag de hoofdleverancier van Signburo. “De voorbije decennia konden we dus aan den lijve ervaren dat deze ambitieuze speler fors investeert in productinnovatie. Zo werkt ­Modulex bijvoorbeeld aan duurzame producten en braille-oplossingen voor slechtzienden. Daarnaast zorgt de alliantie ervoor dat je één duidelijk aanspreekpunt hebt, ook wanneer je bewegwijzering uitrolt in filialen in meerdere landen. Ten slotte versterken we ons team: omdat we kennis delen met collega’s over heel de wereld, zitten de laatste nieuwe internationale tendensen vervat in het ontwerp van de bewegwijzering. Modulex is namelijk al bijna 60 jaar toonaangevend in bewegwijzering en branding, met vestigingen in 45 landen.”

En nu: vooruit

“De voorbij jaren mochten we al heel wat zorg­instellingen, bedrijven en lokale overheden de weg tonen. Op dat pad gaan we graag verder. Tegelijkertijd schakelen we enkele versnellingen hoger. We breiden ons team uit en gaan vooruit, in een duidelijke richting.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details