Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Bouwmanagement is bovenal mensenwerk
Om in teamverband de beste resultaten te kunnen behalen, is het belangrijk om de juiste persoon op de juiste plek te positioneren.

Bouwmanagement is bovenal mensenwerk

Abstract Management & Advies uit Dordrecht is al meer dan 20 jaar het onafhankelijke en innovatieve bouwbegeleidings- en adviesbureau voor bouwen in en aan de zorg en het onderwijs. 

Abstract begeleidt opdrachtgevers in heel Nederland, waaronder ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen, door alle fasen van het bouwproces. Van initiatiefase tot uitvoering en van overdrachtsfase tot nazorg. Als specialist is zij bekend met het complete bouwproces van A tot Z. Dankzij de specifieke kennis van het complexe bouwproces biedt Abstract telkens weer maatwerkoplossingen.

Nieuwe partner

Thomas Nuijten is sinds 1 september 2021 in dienst bij Abstract als multidisciplinair projectmanager met een focus op bouwprojecten in de zorgsector. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van project-, contract- en kostenmanagement. Als geboren Brabander met een Bourgondische inslag staat hij bekend om zijn klant- en mensgerichte aanpak. Abstract laat weten trots te zijn op het feit dat Thomas vanaf 1 juli mede-eigenaar is van het bedrijf en daarmee is toegetreden tot het team van partners. Hij vormt samen met Richard Vorst, André Ceton en Erwin Kamminga het
nieuwe partnerteam.

Mensenwerk

Bouwmanagement is bovenal mensenwerk. Richard Vorst, directeur en mede-eigenaar: “Om in teamverband de beste resultaten te kunnen behalen, is het belangrijk om de juiste persoon op de juiste plek te positioneren. Wij werken in teams die wij speciaal voor uw project samenstellen op basis van specialisme en expertise. Doordat wij betrokken zijn bij alle fases binnen (ver)bouwprojecten zijn wij uitstekend op de hoogte van de marktontwikkelingen en de laatste innovaties. Door jarenlange projectervaring en technische kennis weten onze projectmanagers eventuele meerkosten te voorkomen. Zij streven altijd naar besparingen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Daarnaast delen wij graag onze kennis op een directe en betrokken manier met uw interne organisatie.”

Enkele voorbeelden van actuele zorgprojecten van Abstract Management:

OLVG Amsterdam: bouwmanagement diverse bouwprojecten;

Amsterdam UMC: begeleiding en directievoering diverse bouwprojecten;

Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede: aanbesteding en bouwmanagement vernieuwbouw ICU;

St. Jans Gasthuis Weert: begeleiding en directievoering nieuwbouw;

ZorgSaam Zorggroep Terneuzen: begeleiding en directievoering diverse bouwprojecten;

Erasmus MC Rotterdam: begeleiding en directievoering nieuwbouw.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details