Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Breed gamma productenvoor het ZNA Cadix ziekenhuis

Breed gamma productenvoor het ZNA Cadix ziekenhuis

Een Aron+ dagziekenhuisbed, Mauro relaxzetels, Avento hoog-laag zetels, klaptafels aan de muur, Sophia klapstoelen en divers kamermeubilair: Haelvoet heeft een breed gamma aan producten geleverd voor de inrichting van het ZNA Cadix ziekenhuis.

Het Aron+ dagziekenhuisbed is een compact en uitzonderlijk licht bed, dankzij het veelvuldig gebruik van aluminium. De Mauro relax­zetel is een vaste waarde in het (inter)nationale zorglandschap. De ergonomie voor de patiënt alsook voor het zorgpersoneel staat centraal.

Mauro relaxzetel in ZNA Cadix.

Warme uitstraling, eenvoudig te reinigen

Voor de nieuwbouw van ZNA Cadix zorgde Haelvoet ervoor dat alles perfect aansloot bij de open ruimte en de kleuren op de muren en vloer. De kwaliteitsvolle materialen hebben een warme uitstraling en zijn eenvoudig te reinigen. Vooral de uitneembare zitting van de relaxzetel vergemakkelijkt het reinigen. “Het ontwerp is tijdloos, met gebruiksvriendelijke eigenschappen waar gebruikers en verplegend personeel van ZNA Cadix nog lang van kunnen genieten”, zegt Philippe Commeyne, project manager bij Haelvoet. Voor bepaalde afdelingen wordt er omwille van de veelzijdigheid gebruik gemaakt van de Avento hoog-laag zetel. Deze relaxzetel kan tot wel 83 cm in de hoogte versteld worden.

Klaptafels en klapstoelen

In samenwerking met Haelvoet Projects werd een groot aantal klaptafels bevestigd aan de kamermuren. Verder werd er heel wat kamermeubilair geleverd, waaronder diverse klapstoelen. De Sophia klapstoel is een must in een ziekenhuiskamer om bezoek te ontvangen. Deze tijdloze designstoel kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden met een speciale haak, die meerdere klapstoelen tegelijkertijd kan dragen.

Haelvoet voorziet al meer dan 90 jaar zorg­instellingen van designvol en comfortabel zorgmeubilair. Met meer dan 235 medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan nieuwe, ergonomische oplossingen voor onder meer ziekenhuizen, zorginstellingen, kleinschalige woonvormen en zelfs voor bij je thuis met het designmerk Hidden.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details