Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

Haelvoet NV

Haelvoet, een gerenommeerd bedrijf dat sinds 1931 hoogwaardig zorgmeubilair ontwerpt en produceert, biedt een uitgebreid assortiment aan comfortabele, elegante en duurzame meubelen. Met een team van meer dan 240 toegewijde medewerkers streeft Haelvoet dagelijks naar nieuwe, ergonomische oplossingen voor diverse zorgomgevingen, waaronder ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, kleinschalige woonvormen, en zelfs voor thuis, met het exclusieve designmerk Hidden.

Als totaalpartner voor meubilair gaat Haelvoet verder dan alleen het ontwerpen en produceren. Het bedrijf biedt een breed scala aan meubilair voor zowel ziekenhuizen als rusthuizen. Voor ziekenhuizen omvat het assortiment onder andere ziekenhuisbedden, brancards, kinderbedden, nachttafels, patiëntenzetels en zorgzetels. Rusthuismeubilair omvat elektrische hoog-laag bedden, relaxzetels, relaxfauteuils, fauteuils en nachtstoelen.

Alle meubelen van Haelvoet zijn unieke creaties, ontwikkeld met een scherp oog voor design, kwaliteit en ergonomie. Het doel is niet alleen het vergroten van de zelfredzaamheid van de gebruiker, maar ook het bieden van een optimale werkomgeving voor het verplegend personeel, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op zorgtaken.

Wat Haelvoet onderscheidt, is dat het bedrijf alles in eigen beheer uitvoert, van vast meubilair en interieurafwerking tot los meubilair, logistiek en nazorg. Hierdoor waarborgt Haelvoet de volledige controle over het productieproces en kan het klanten voorzien van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van design, kwaliteit en ergonomie.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Meubilair Adres Leon Bekaertstraat 8
8770 Ingelmunster
België
Telefoonnummer +32 (0) 51 48 66 95 E-mailadres [email protected] Website haelvoet.be/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details