Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Haelvoet Nederland breidt uit!
Erik Tempelaars (links) en Joep Gerritse (rechts).

Haelvoet Nederland breidt uit!

Met veel enthousiasme is Erik Tempelaars begin deze maand opgestart bij Haelvoet BV, als projectmanager Nederland West. In die rol zal hij zich richten op de verdere uitbouw van het merk Haelvoet in Nederland, ondersteund door collega projectmanager Joep Gerritse, die reeds 3 jaar Nederland Oost voor zijn rekening neemt. Als projectmanager wordt Erik verantwoordelijk voor nieuwe zorgprojecten in de academische ziekenhuizen en de zorgsector.

“Met Erik Tempelaars halen we een betrokken projectmanager in huis. Iemand die makkelijk communiceert, verantwoordelijkheid neemt en uitstekend is in klantenrelaties”, aldus Tom Preneel, general manager bij Haelvoet. “Erik zal de Nederlandse klanten met gepast advies bijstaan, en kan hierbij een beroep doen op de Haelvoet toonzaal in Zaltbommel (Nederland). Deze toonzaal kan op afspraak worden bezocht.” Ook Joep Gerritse, een ervaren specialist die de Nederlandse markt door en door kent, is verheugd: “Met de komst van Erik zijn we in staat om onze positie in Nederland verder uit te bouwen en te groeien. Ook in Nederland is een mooie toekomst voor de Haelvoet producten weggelegd.”

Het van oorsprong Belgische Haelvoet produceert al meer dan 85 jaar kwalitatief hoogwaardig medisch meubilair en mag zich met recht dé specialist noemen op het gebied van hoog/laagbedden, nachttafels, relaxfauteuils en onderzoektafels voor ziekenhuizen en de zorgsector. Het familiebedrijf met een thuisbasis in Ingelmunster (België) kende de voorbije jaren een forse groei en zag ook de exportactiviteiten gestaag toenemen. In 2017 opende Haelvoet een verkoopkantoor in Nederland om zo de Nederlandse markt efficiënter te kunnen bedienen. Frankrijk, Zwitserland en Roemenië gingen Nederland reeds voor.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details