Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Een betrouwbare keuze voor elke zorgomgeving
Zorgomgeving met v.l.n.r. Aron+ Junior bed en Mauro relax zetel.

Een betrouwbare keuze voor elke zorgomgeving

Haelvoet, fabrikant van technisch zorgmeubilair, lanceerde met de Mauro collectie het meest complete gamma zorgzetels van de markt. 

Jarenlange ervaring

Haelvoet kan bouwen op een jarenlange ervaring in het ontwerp en de productie van zorgzetels. Daarbij wordt rekening gehouden met de echte noden van de gebruikers. Denk maar aan intuïtief en ergonomisch gebruik, kwaliteitsvolle materialen, optimale reinigbaarheid, … Bovendien zorgen de ontwerpen van Haelvoet ook voor een toegevoegde functionaliteit. Alle producten hebben tot slot een hedendaags maar tijdloos ontwerp, waarbij rekening wordt gehouden met de gebruiksomgeving. Zo is het zitkussen eenvoudig afneembaar om een optimale reiniging mogelijk te maken. 

Optimale mobiliteit: Mauro met wielen Ø 30 cm vooraan, in combinatie met aangepaste wielen achteraan, vergemakkelijken het nemen van drempels en oneffenheden.

Ruim gamma

Mauro, geëvolueerd uit de succesvolle Fero zetel, is beschikbaar met maar liefst 5 verschillende wieltypes en 3 relaxmechanismen. Door de relaxzetel uit te breiden met diverse accessoires biedt Mauro een antwoord op elke zorgbehoefte. De zetel wordt gebruikt op diverse afdelingen, voor herstel en revalidatie tot op de materniteit, waar de Mauro ­zetel onder andere wordt ingezet voor kangoeroeën (huid-op-huidcontact van de ouders met pasgeboren baby’s). 

Veilig opstaan én zitten dankzij de ‘raising & sitting assist’.

Veilig opstaan en zitten

Patiënten mobiliseren is van fundamenteel belang en daarom integreerde Haelvoet een uniek opstahulpsysteem in het Mauro gamma. De optionele ‘raising & sitting assist’ vergemakkelijkt het opstaan én het neerzitten dankzij een ondersteunende beweging van de zitting. De drijfveer van Haelvoet is om meer zelfredzaamheid te creëren voor de gebruikers en ondersteuning te bieden aan zorgverleners.

Getest en goedgekeurd

De Mauro zetel, een opvolger van de Fero, is een vaste waarde in het internationale zorglandschap. Getuige hiervan zijn de recente leveringen aan talrijke buitenlandse zorginstellingen, maar ook dichter bij huis in ZNA Cadix te Antwerpen. Aangezien het om een nieuwbouw ging, werd erover gewaakt dat alles perfect aansloot bij de open ruimte, de kleuren op de muren en de vloer. De kwaliteitsvolle materialen hebben een warme uitstraling en zijn eenvoudig te reinigen. “Zo blijft het ontwerp er tijdloos uitzien, met gebruiksvriendelijke eigenschappen waar gebruikers en verplegend personeel van ZNA Cadix nog lang van kunnen genieten”, aldus Philippe Commeyne, project manager
bij Haelvoet. 

Levering van een 350-tal Fero en Mauro zetels in ZNA Cadix te Antwerpen

Haelvoet voorziet al meer dan 90 jaar zorg­instellingen van designvol en comfortabel zorgmeubilair. “Met meer dan 240 medewerkers werken we dagelijks aan nieuwe, ergonomische oplossingen voor onder meer ziekenhuizen, zorginstellingen, kleinschalige woonvormen en zelfs voor bij mensen thuis met het designmerk Hidden.” Met de ZenSo, Avento, Mauro en houten Fero en Domus zetels beschikt Haelvoet op dit moment over het meest complete gamma zorgzetels in
de markt.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details