Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Thema's

Cleanroom monitoringsystemen voor optimale luchtkwaliteit

DSC0021-kopie_edited-1

10 maart 2015 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Lighthouse Benelux in Boven Leeuwen is specialist op het gebied van Cleanroom en OK-monitoringsystemen en heeft reeds bij meer dan twintig Nederlandse ziekenhuizen OK-monitoringsystemen geïnstalleerd. Een goed ingericht OK-monitoringsysteem geeft inzicht in de technische parameters van de OK en opdekruimtes, maar vooral ook van de luchtkwaliteit en operationele parameters.

Door het monitoren van het aantal deeltjes in de lucht van het beschermde gebied en de periferie, krijgt men  inzicht in de luchtkwaliteit tijdens infectiegevoelige momenten. Daarmee kan worden bepaald welke preventieve maatregelen kunnen worden getroffen of welke processen kunnen worden verbeterd.

Verbetering zorgkwaliteit
Lighthouse ontwerpt, installeert, configureert en valideert volledige turn-key monitoringsystemen. Samen met de klant brengen wij de wensen in kaart en worden gewenste rapportages en analyses opgezet, zodat het systeem de juiste gegevens levert voor verbetering van de zorgkwaliteit. Koppelingen met andere systemen zoals EPD, GBS en managementinformatiesystemen zorgen waar gewenst voor geïntegreerde opslag en beschikbaarheid van data. Visualisatie van gegevens kan op diverse manieren plaatsvinden; geïntegreerd op aanwezige schermen, op (touch)screens en beletschermen binnen en buiten de OK’s en via PC’s en overzichtsschermen op het netwerk, aangevuld met alarm beacons voor visuele en akoestische signalering van alarmen.    ¡

Voor meer informatie kunt u kijken op
www.golighthouse.nl of contact opnemen
voor een afspraak via 0487-560811.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details