Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Cleanroom monitoringsystemen voor optimale luchtkwaliteit

Cleanroom monitoringsystemen voor optimale luchtkwaliteit

Lighthouse Benelux in Boven Leeuwen is specialist op het gebied van Cleanroom en OK-monitoringsystemen en heeft reeds bij meer dan twintig Nederlandse ziekenhuizen OK-monitoringsystemen geïnstalleerd. Een goed ingericht OK-monitoringsysteem geeft inzicht in de technische parameters van de OK en opdekruimtes, maar vooral ook van de luchtkwaliteit en operationele parameters.

Door het monitoren van het aantal deeltjes in de lucht van het beschermde gebied en de periferie, krijgt men  inzicht in de luchtkwaliteit tijdens infectiegevoelige momenten. Daarmee kan worden bepaald welke preventieve maatregelen kunnen worden getroffen of welke processen kunnen worden verbeterd.

Verbetering zorgkwaliteit
Lighthouse ontwerpt, installeert, configureert en valideert volledige turn-key monitoringsystemen. Samen met de klant brengen wij de wensen in kaart en worden gewenste rapportages en analyses opgezet, zodat het systeem de juiste gegevens levert voor verbetering van de zorgkwaliteit. Koppelingen met andere systemen zoals EPD, GBS en managementinformatiesystemen zorgen waar gewenst voor geïntegreerde opslag en beschikbaarheid van data. Visualisatie van gegevens kan op diverse manieren plaatsvinden; geïntegreerd op aanwezige schermen, op (touch)screens en beletschermen binnen en buiten de OK’s en via PC’s en overzichtsschermen op het netwerk, aangevuld met alarm beacons voor visuele en akoestische signalering van alarmen.    ¡

Voor meer informatie kunt u kijken op
www.golighthouse.nl of contact opnemen
voor een afspraak via 0487-560811.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details