Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Ziekenhuizen

‘Dé inrichter voor zorg-, restaurant- en kantoormeubilair’

SintAnna__IM_7394-bewerkt_0001

Tekst | Martin Cuypers BV

Beeld | Jimke Joling

22 november 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het inrichten van de gemeenschappelijke woonkamers, de multifunctionele ruimtes, het kantoor en het restaurant: “De nieuwbouw van St. Anna is een prachtig project”, vertelt commercieel directeur en projectleider Eric Arts van Martin Cuypers BV. “Een project dat mede tot stand kwam door de intensieve samenwerking met één van onze vaste interieurarchitecten, Janine Pieters de Groene van Green Dot Design uit Goes.”

Marjet Zegers is als projectleider verantwoordelijk voor de nieuwbouw bij St. Anna in Boxmeer. Arts: “Marjet is voor ons geen onbekende. Toen ze nog bij Dichterbij in Gennep werkte, hebben we samen het nieuwe hoofdkantoor ingericht, waarbij Marjet eveneens intensief samenwerkte met Janine. Marjet vertrok naar het St. Anna in Boxmeer en vroeg Janine om een pitch te verzorgen voor de inrichting van de nieuwbouw. Voor haar geen probleem, mits wij ook aansloten. Onze manier van samenwerken bleek ook hier een schot in de roos: Janine mocht het interieur ontwerpen en wij het meubilair leveren en het geheel regisseren.”

Martin Cuypers BV heeft al bijna vijftig jaar ervaring als het gaat om het adviseren en leveren van kantoor- en projectinrichting. Arts: “En nu hebben we naast office, ook onze weg gevonden in hospitality en healthcare. Onze kracht: wij regisseren met veel plezier elk inrichtingsproject van A tot Z. Voor kennismaking met Martin Cuypers BV is iedereen van harte welkom in ons All-in Inspiration Center langs de A73 in Venray.” 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details