Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
‘Dé inrichter voor zorg-, restaurant- en kantoormeubilair’

‘Dé inrichter voor zorg-, restaurant- en kantoormeubilair’

Het inrichten van de gemeenschappelijke woonkamers, de multifunctionele ruimtes, het kantoor en het restaurant: “De nieuwbouw van St. Anna is een prachtig project”, vertelt commercieel directeur en projectleider Eric Arts van Martin Cuypers BV. “Een project dat mede tot stand kwam door de intensieve samenwerking met één van onze vaste interieurarchitecten, Janine Pieters de Groene van Green Dot Design uit Goes.”

Marjet Zegers is als projectleider verantwoordelijk voor de nieuwbouw bij St. Anna in Boxmeer. Arts: “Marjet is voor ons geen onbekende. Toen ze nog bij Dichterbij in Gennep werkte, hebben we samen het nieuwe hoofdkantoor ingericht, waarbij Marjet eveneens intensief samenwerkte met Janine. Marjet vertrok naar het St. Anna in Boxmeer en vroeg Janine om een pitch te verzorgen voor de inrichting van de nieuwbouw. Voor haar geen probleem, mits wij ook aansloten. Onze manier van samenwerken bleek ook hier een schot in de roos: Janine mocht het interieur ontwerpen en wij het meubilair leveren en het geheel regisseren.”

Martin Cuypers BV heeft al bijna vijftig jaar ervaring als het gaat om het adviseren en leveren van kantoor- en projectinrichting. Arts: “En nu hebben we naast office, ook onze weg gevonden in hospitality en healthcare. Onze kracht: wij regisseren met veel plezier elk inrichtingsproject van A tot Z. Voor kennismaking met Martin Cuypers BV is iedereen van harte welkom in ons All-in Inspiration Center langs de A73 in Venray.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details