Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Forse besparingen met energiemanagement

Forse besparingen met energiemanagement

Hoe zit het precies met het energiegebruik van de technische installaties? Iets doen aan energiebesparing is onvermijdelijk, de vraag is hoe en met welke middelen? Kieback&Peter heeft de oplossing.

Met energiemanagement grip op energiegebruik

Kieback&Peter heeft een tool voor energiemanagement. Deze tool is uniek want als enige fabrikant heeft Kieback&Peter energiemanagement geïntegreerd in het gebouwbeheersysteem Qanteon. Hiermee krijgt u grip op het energiegebruik. Want met de energiemanagementtool kan men relevante data verzamelen en analyseren. Daarna kunnen vervolgacties worden gepland en uitgevoerd. Na de uitvoering kan de optimalisatie worden gecontroleerd. Het pluspunt is dat de bediening op een eenvoudige en intuïtieve wijze geschiedt, specifieke scholing is niet nodig, bijna iedereen kan er snel mee overweg.

Forse besparingen, korte terugverdientijd

Met het Qanteon beheersysteem met energiemanagement zijn met weinig inspanningen forse besparingen te realiseren, bij ziekenhuizen ca. 25%. Daardoor is de terugverdientijd van een energiemanagementsysteem gemiddeld slechts 1-2 jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details