Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

GEZE Powerturn – Een sterke specialist voor iedere toepassing

Powerturn_Kampagne_Foyer_5716891

30 juni 2015 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De Powerturn aandrijving is een krachtig voorbeeld van het universele design zoals u dat

van GEZE gewend bent. De GEZE draaideuraandrijving is in staat om naast standaard deuren ook grote en zware deuren, met een breedte tot 1.600 mm of deurgewicht tot 300 kg, op een betrouwbare en veilige wijze te openen. Tegelijkertijd past de Powerturn met zijn geringe inbouwhoogte van maar zeven centimeter naadloos in elk design. De Powerturn is uitermate geschikt voor (bijzonder brede) brandwerende deuren, in de F/R variant is zelfs een rookschakelcentrale geïntegreerd.

De nieuwe Smart swing-functie

Met de Powerturn is ook handmatig gebruik van de deur kinderlijk eenvoudig. Dat is mogelijk door de unieke werking van de opgeslagen kracht. De veer, waarmee de deur in geval van brand wordt gesloten, wordt eenmalig op spanning gebracht en in deze toestand vastgehouden. Daarna hoeft hij tijdens het gebruik van de deur niet voortdurend opnieuw te worden opgespannen. Zo kunnen ook grote en zware deuren door iedereen, vrijwel zonder krachtinspanning, handmatig worden geopend. Daarbij is de aandrijving te allen tijde „meester van de situatie” en sluit in geval van brand zoals men is gewend op een veilige manier. Bovendien wordt door de Smart swingfunctie op de energiekosten bespaard, zowel in de stand

„permanent open” als tijdens het gebruik.

Voor meer informatie nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze website: www.powerturn.gezebenelux.com

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details