Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Grote rol voor Marmoleum in duurzaam Rijnstate
Het geheel oogt licht, warm en vriendelijk.

Grote rol voor Marmoleum in duurzaam Rijnstate

Het Rijnstate in Elst is opgeleverd en klaar voor ingebruikname. Dit nieuwe ziekenhuis oogt warm en vriendelijk en is duurzaam van vloer tot plafond. In het merendeel van het gebouw is gekozen voor een Marmoleum vloer. Een duurzame, sterke en hygiënische vloer zoals dit is uitermate geschikt voor een ziekenhuis.

Hoe de vloer uiteindelijk het beste tot zijn recht komt, is niet alleen afhankelijk van het juiste materiaal. Ook het leggen van de vloer en het vakmanschap daarbij, spelen een grote rol bij de uiteindelijke kwaliteit. G&S Project bv uit Tilburg is specialist in het aanbrengen van onder meer alle soorten vloerbedekking en bedient zowel de nieuwbouw- als renovatiemarkt. William ­Snoeren, directeur-eigenaar G&S project bv: “We werken al ruim 40 jaar in dit vakgebied en leveren per jaar zo’n 700 tot 800 projecten op. Een appartement, verzorgingshuis of volledig ziekenhuis, een kantoorgebouw in z’n geheel of alleen de entree: we doen het allemaal en zijn zeker niet te groot voor welke kleine opdracht ook. We geven advies, leveren de gekozen vloer en brengen deze vakkundig aan. Vervolgens geven we advies over het onderhoud. Daarmee bieden we een compleet pakket.”

Lichtgrijs met een vleugje paars

Door eerdere succesvolle samenwerkingen met Bouwbedrijf Berghege raakte G&S project bv ook betrokken bij dit project. Nadat diverse mogelijkheden besproken waren en er een afweging was gemaakt op basis van duurzaamheid, onderhoud en kostprijs, is uiteindelijk gekozen voor een Marmoleum van Forbo, al ruim 100 jaar expert op het gebied van vloeren. Voor het Rijnstate is gekozen voor de Marmoleum Fresco 3883 Moonstone. Deze vloer heeft een lichtgrijze kleur met een vleugje paars en past goed bij de totale sfeer van het pand. De vloer is duurzaam, kan aan het eind van de levensduur gerecycled worden en is goed te onderhouden. Marmoleum creëert een gezonde ruimte binnenshuis en draagt vanwege het duurzame karakter bij aan een verbetering van de wereld buiten.

De vloer heeft een lichtgrijze kleur met een vleugje paars en past goed bij de totale sfeer van het pand.

Volledige garantie

Snoeren: “Wij werken al jaren prettig samen met Forbo Flooring Systems en staan zonder meer garant voor de kwaliteit van dit product, mits gelegd op de juiste wijze en onder de juiste omstandigheden. Daarnaast biedt het Forbo System Solutions programma een groot aantal voordelen voor zowel de eindgebruiker als voor ons. Een volledige garantie die aangeboden wordt op het product, in combinatie met Forbo’s lijmen en egalines en verwerkt zoals voorgeschreven. Dat biedt onze klanten extra zekerheid. Er wordt kwaliteit geleverd en mocht er dan toch iets mis zijn, dan kan men altijd terugvallen op een gerenommeerde partij. Zónder tussenkomst van de verzekering.”

Goed en vakkundig gelegd

Voor G&S Project bv is dat een absolute meerwaarde om een Forbo vloer te adviseren. “Wij zorgen er vervolgens voor dat de vloer onder de juiste omstandigheden en op juiste wijze in de ruimte wordt gelegd. Dat leggen gebeurt door onze eigen vakmensen, die bovendien in onze eigen trainingsruimten hun opleiding hebben gehad. Zo zijn we er zeker van dat het Marmoleum op een goede, vakkundige manier is gelegd en dat gebruik is gemaakt van de juiste materialen. De ambitie van Rijnstate vroeg om kwaliteitsbedrijven, die met kwaliteitsmaterialen werken. Door een goede samenwerking en door elkaar scherp te houden, vergroot je de kwaliteit van het eindproduct. En dat zie je.” De Marmoleum vloer past zonder meer bij de duurzame gedachte van Rijnstate, met als bonus dat het geheel licht, warm en heel vriendelijk oogt.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details