Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Op weg naar een duurzame en toekomstbestendige zorg

Op weg naar een duurzame en toekomstbestendige zorg

Maatwerk interieuroplossingen met oog voor de mens

Van 9 t/m 11 april 2024 is de Utrechtse Koninklijke Jaarbeurs het decor van de beurs Zorg & facility, met als centrale thema: ‘Fit for the Future’. De zorgsector staat voor enorme uitdagingen. Oplossingen vragen om creativiteit, professionaliteit, bundeling van krachten en innovatie. Thema’s die Lensen, als inspiratiecentrum voor de zorg, illustreren. 

Bij Lensen is het welbevinden van bewoners, patiënten, cliënten, medewerkers en gasten altijd het uitgangspunt. Maatwerk interieuroplossingen worden vormgegeven vanuit een unieke thematiek: oog voor de mens. Juist op de kwetsbare en afhankelijke momenten in het leven is een gevoel van geborgenheid en in ‘goede handen zijn’ essentieel. Lensen weet hoe essentieel de bijdrage van een weldoordacht en sfeervol ontworpen, fysieke omgeving is voor het comfort, herstel en welbevinden van bewoners, patiënten en gasten.

Lensen nodigt je van harte uit om kennis en ervaringen te delen in een gastvrije ambiance. “Voel je welkom op onze stand. Samen gaan we ontdekken hoe onze interieuroplossingen en ontwikkelingen voor een duurzame en toekomstbestendige zorg ons allemaal ‘Fit for the Future’ maken.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details