Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

HEALTH&CARE AWARDS 2020

30 januari 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Omdat jullie het verdienen om in de bloemetjes gezet te worden!

HEALTH&CARE hecht veel belang aan een goed aanbod producten en diensten en een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast geven we ook de nodige aandacht aan innovatie en beleving. We willen de samenwerking tussen de 4 belangrijkste actoren: overheid, zorgsector, academische wereld en zorgindustrie, aanmoedigen. We doen dit door nieuwigheden in de kijker te plaatsen, creativiteit aan te moedigen, doordachte architectuur de nodige aandacht te geven en gastvrijheid te belonen. Ook in 2020 worden opnieuw de zorgmedewerker en het zorgteam van het jaar verkozen. Hiervoor roepen we alle zorgprofessionals op om collega’s / teams te nomineren.

Alle inzendingen worden grondig bekeken door een professionele jury. Zij stellen een shortlist op in elke categorie en beslissen over de juryprijs. De jury bestaat dit jaar uit:

 • Zorgnet/Icuro: Lieve Dhaene
 • Vivel: Caroline Verlinde
 • BHIC: Tom Braekeleirs
 • IN4CARE: Nico De Fauw
 • VLOZO: Veronique De Schaepmeester
 • HFDV: Karin Carlier

 

Klik hier voor meer informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details