Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
HEALTH&CARE | De vakbeurs voor de zorgsector

HEALTH&CARE | De vakbeurs voor de zorgsector

Op 2, 3 en 4 december 2020 gaat HEALTH&CARE opnieuw door in Flanders Expo in Gent. Inspiratie, een flinke dosis innovatie en tal van interessante ontmoetingen en opportuniteiten… dát is waar HEALTH&CARE voor staat. De huidige uitdagingen en noden in de zorgsector zijn zeker niet min. Enkel door inzichten te delen, samen te werken en nieuwe technologieën voor te stellen, wordt de zorgsector sterker. HEALTH&CARE blijft hét kennisplatform voor de sector waar ruim 5.000 zorgprofessionals ongeveer 250 toeleveranciers ontmoeten die hun producten, diensten en innovaties voorstellen.

Ontmoetingsplaats voor iedereen met een hart voor de zorg

Warm en toegewijd, zo laat de zorgsector zich het best omschrijven. En dat voel je goed op HEALTH&CARE, hét tweejaarlijkse kennis- en ontmoetingsplatform bij uitstek voor zorgmedewerkers en beslissingsnemers actief in ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorg, geestelijke ge­zondheidszorg en gehandicaptenzorg. Zowel directieleden, middenkader als zorgkundigen en zorgend personeel zijn vertegenwoordigd.

healthcare_24-04-18_low-res-kopieren

Klassiek en innovatief

HEALTH&CARE biedt ook een unieke belevingsmix, waarbij op vraag van de zorgprofessionals klassieke initiatieven en verrassende concepten hand-in-hand gaan. Drie dagen lang kunnen bezoekers zich laten inspireren door een gevarieerd programma:

 • 30 geaccrediteerde seminaries waar theorie en praktijk maximaal worden gecombineerd.
 • Demozones en workshops om producten, diensten en nieuwigheden
  helder en aantrekkelijk te tonen. Deze demonstraties vinden plaats
  op de standen of in de speciaal daarvoor voorzien zone.
 • Inspirerende keynote sprekers zoals Wouter Beke (Vlaams Minister van Welzijn Volksgezondheid, Gezin en Armoede­bestrijding), Margot Cloet (Zorgnet-Icuro), Lon Holtzer (Vlaams Zorgambassadeur), Ruud Veltenaar (filosoof – TEDX-spreker – Trendwatcher), Lieven De Maesschalck (Innovatiemanager Mobilab & Care), Porf. Dr Marc Noppen (CEO UZ Brussel), ….
 • Een informeel zorg-praatcafé om ervaringen te delen en te leren van best practices. De ideale plaats op de beurs voor een babbel met je collega’s of een nabespreking van een seminarie. Op dinsdag 21 april opent Lon Holtzer hier officieel de beurs. Op woensdag kun je hier terecht voor de uitreiking van de HEALTH&CARE Awards.
 • The experience village waar de zorgprofessional getriggerd wordt door innovaties. Een exclusieve zone waar je nieuwe producten kunt ontdekken en testen.
 • Met de Inspiration Tours worden bezoekers meegenomen op ontdekkingstocht door de beurs. Hospitality, well being & mental health, interior & design zijn slechts enkele van de thema’s die hier in de kijker worden gezet.
 • Het grote zorgdebat toetst de uitdagingen af met de realiteit en haalbaarheid.
 • Een Zorgfeest voor alle zorgprofessionals, want de boog kan niet altijd even gespannen staan.
 • De H&C Awards belonen diverse projecten uit de sector. Naast de vijf awards rond een specifiek thema (Tools, Hospitality, Concept, Innovatie en Health&Care) worden ook dit jaar persoonsgebonden awards uitgereikt aan de Zorgmedewerker van het jaar en het Zorgteam van het jaar.

 

De ultieme uitdaging

De organisatie zorgt voor een extra belevingsinjectie, zelfs al vóór de start van de beurs. Zorgprofessionals worden opgeroepen om de industrie mee uit te dagen. Benoem je situatie, noden, problemen of verbeterpunten en krijg het antwoord gepresenteerd door de exposanten tijdens HEALTH&CARE. Op deze manier wordt een bezoek onvergetelijk, efficiënt, innoverend en inspirerend!

Benieuwd naar meer? Volg HEALTH&CARE op www.health-care.be  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details