Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

HEALTH&CARE wordt verplaatst naar 2022!

Unknown-2

19 oktober 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

We keken er naar uit om jullie in december te verwelkomen op HEALTH&CARE, dé vakbeurs voor de zorgsector in Vlaanderen. Vanuit de organisatie hebben we alles in het werk gesteld om van HEALTH&CARE “the safest place to meet” te maken.

Helaas werd er, na uitgebreid overleg met onze exposanten en op vraag van de overgrote meerderheid van hen, beslist dat HEALTH&CARE verplaatst wordt naar 26, 27 & 28 april 2022.

Maar niet getreurd, want in december zijn we er online met Inspire Health&Care!

Op 2 – 3 en 4 december kunt u zich laten inspireren door één van de volgende toppers op verschillende virtuele podia: Hilde Crevits – Saskia Van Uffelen – Steven Van Belleghem – Ann Wauters – Johan Dhaeseleer – Ramon Vullings – Anne-Sophie Breysem – Filip Van den Abeele – Daphne Fecheyr – Bart De Witte – Tom Van Daele – Jonathan Berte – Mieke De Ketelaere – Yves Breysem – Chris Van den Abeele – Mohamed Ridouani en Geertrui De Ruyver!

En als dat nog niet voldoende is, zijn er ook 100 bedrijven online actief én is er muziek en entertainment van niemand minder dan: Jef Neve – Nicholas Arnst (magician) – Michiel Cnudde – Yevgueni en Milo Meskens.

Inspire Health&Care is dit jaar uitzonderlijk gratis. Vooraf registreren is echter wel verplicht en kan via deze link.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details