Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
HEALTH&CARE wordt verplaatst naar 2022!

HEALTH&CARE wordt verplaatst naar 2022!

We keken er naar uit om jullie in december te verwelkomen op HEALTH&CARE, dé vakbeurs voor de zorgsector in Vlaanderen. Vanuit de organisatie hebben we alles in het werk gesteld om van HEALTH&CARE “the safest place to meet” te maken.

Helaas werd er, na uitgebreid overleg met onze exposanten en op vraag van de overgrote meerderheid van hen, beslist dat HEALTH&CARE verplaatst wordt naar 26, 27 & 28 april 2022.

Maar niet getreurd, want in december zijn we er online met Inspire Health&Care!

Op 2 – 3 en 4 december kunt u zich laten inspireren door één van de volgende toppers op verschillende virtuele podia: Hilde Crevits – Saskia Van Uffelen – Steven Van Belleghem – Ann Wauters – Johan Dhaeseleer – Ramon Vullings – Anne-Sophie Breysem – Filip Van den Abeele – Daphne Fecheyr – Bart De Witte – Tom Van Daele – Jonathan Berte – Mieke De Ketelaere – Yves Breysem – Chris Van den Abeele – Mohamed Ridouani en Geertrui De Ruyver!

En als dat nog niet voldoende is, zijn er ook 100 bedrijven online actief én is er muziek en entertainment van niemand minder dan: Jef Neve – Nicholas Arnst (magician) – Michiel Cnudde – Yevgueni en Milo Meskens.

Inspire Health&Care is dit jaar uitzonderlijk gratis. Vooraf registreren is echter wel verplicht en kan via deze link.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details