Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Het slim inrichten van sanitaire ruimtes

Het slim inrichten van sanitaire ruimtes

Vanaf de tekentafel meedenken over de complete inrichting van een sanitaire ruimte. Dat kun je met een gerust hart aan KWC Group AG overlaten, gespecialiseerd in oplossingen voor de (drink)watervoorziening.

Onder de naam KWC Professional ontwikkelt en levert het Zwitserse bedrijf innovatieve systeemoplossingen voor sanitaire ruimten in publieke en industriële gebouwen. Denk aan douche- en kleedruimten, toiletgelegenheden in schoolgebouwen en sportcomplexen.

Nieuw – F3E Urinoirspoelkraan, een automatische urinoirspoeling – Hygiënisch & betrouwbaar

Anoniem komen en gaan in openbare sanitaire voorzieningen maakt vaak de weg vrij voor vandalisme en onreinheid. Alleen bijzonder stevige en robuuste armaturen van roestvrij staal in combinatie met intelligente waterregeling kunnen in deze omgevingen betrouwbaarheid en hygiëne garanderen. De nieuwe, aanraakvrije elektronische urinoirspoelkranen uit de F3-lijn garanderen een betrouwbare, automatische spoeling van urinoirpotten na elk gebruik.

Compacte behuizing 
Alle klepcomponenten, zoals sensor, besturingselektronica en batterij, zijn veilig geïntegreerd in de robuuste, massief metalen behuizing.

Opto-elektronische regeling
24 uur na het laatste gebruik vindt er een automatische hygiënespoeling plaats om een ​​regelmatige waterverversing in het installatiesysteem te garanderen en mogelijke geurvorming te voorkomen.

Parameter mogelijkheden

Het sensorbereik en de spoelduur zijn programmeerbaar.

De opto-elektronisch aangestuurde mengkranen zijn uitermate geschikt voor natte ruimtes. Denk hierbij aan openbare ruimtes, de voedingsmiddelenindustrie, voor grootkeukens of ziekenhuizen en verpleeghuizen. Een ingebouwde hygiënische spoeling garandeert een hygiënische drinkwatervoorziening.

KWC Professional, jouw juiste keuze!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details