Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
INSPIRE HEALTH&CARE: de place to be voor elke zorgprofessional

INSPIRE HEALTH&CARE: de place to be voor elke zorgprofessional

Nog even en dan is het zo ver! Op 19, 20 en 21 maart 2024 staat Flanders Expo Gent weer volledig in het teken van hét ontmoetingsplatform voor zorg en welzijn. Van zorgmedewerker tot leverancier, ondernemer en directeur: iedereen is van harte welkom om te connecteren, inspireren en ontdekken. Waarom jij inspire health&care niet mag missen? Dit is jouw afspraak met de toekomst van de zorg!

ZORG VOOR EN DOOR MENSEN

Breng een bezoek aan de 250 exposanten. Zowel jonge start-ups als gevestigde waarden maken je vertrouwd met hun expertise. Toch is inspire health&care zo veel meer dan een vakbeurs. Je krijgt de kans om te connecteren, te inspireren en om geïnspireerd te worden. Hier geven we richting aan onze toekomst. Moeten we ons anders durven organiseren, out of the box denken, meer open kansen benutten? Welke tools en diensten zetten we in voor een sterkere zorg? Door met elkaar in gesprek te gaan, vinden we de antwoorden. Want we willen samen vooruit!

FOCUS OP ACTUELE ZORGTHEMA’S

Naast de 250 toeleveranciers uit de zorg biedt inspire health&care ook meer dan 50 inspirerende sessies aan. De keynote speakers en contentsessies geven je nieuwe inzichten over:

● Technologie en innovatie: we maken enorme sprongen vooruit op het vlak van technologie. Blijven investeren in nieuwe ontwikkelingen is een must om zorgnoden steeds beter op te vangen. Hoe zetten we deze innovaties in voor een sterkere zorg?

● Preventie en welzijn: voorkomen is beter dan genezen. Hoe maken we samen deze mindshift? Vroegtijdige screening is de sleutel om meer mensen uit de ziekenhuizen te houden. Ook gezondheidspromotie is een investering die loont, op korte maar vooral op lange termijn. Een gezonde levensstijl en zelfzorg blijven aandachtspunten.

● Leiderschap en samenwerking: we hebben veel expertise. Maar ook vele eilandjes. Hoe kunnen we nog beter multidisciplinair met elkaar werken en het beste zorgteam creëren? Een goede zorgcontinuïteit vraagt om een sterke visie die vertrekt vanuit de patiënt.

Bekijk het volledige programma op inspire-healthcare.be/programma-inspire-healthcare/

VOORPROEFJE?

De zorgsector verandert snel en de zorgnood is groot. Om te weten wat er leeft, sprak inspire health&care met mensen die hun hart voor zorg graag delen. Benieuwd naar hun toekomstvisie? Beluister nu de inspire health&care podcast op Spotify en laat je inspireren door Marc Noppen & Koen Michiels, Naiké Costa, Servaas Bingé & Luc Colemont en Stef Vanlee & Warda Hjij. 

Jij komt toch ook?

inspire health&care is helemaal gratis, maar op voorhand registreren is verplicht. Schrijf jezelf en je collega’s in op inspire-healthcare.be met de code BAAA2024!

PRAKTISCH

Dinsdag 19 maart 10u-18u

Woensdag 20 maart 10u-18u met aansluitend het zorgfeest

Donderdag 21 maart 10u-17u

Flanders Expo Gent

inspire health&care wordt georganiseerd door Easyfairs Belgium in samenwerking met In4care en Probis.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details