Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Inspire health&care, jouw ontmoetingsplatform voor zorg & welzijn

Inspire health&care, jouw ontmoetingsplatform voor zorg & welzijn

Kom op 26 en 27 april naar inspire health&care in de Nekkerhal Mechelen. Twee dagen in het teken van connecteren, inspireren en geïnspireerd worden. Dit event brengt actoren van alle niveaus in de gezondheidszorg samen. We willen jouw stem horen. We willen luisteren naar elkaar. Samen grijpen we opportuniteiten en bouwen we aan de toekomst van onze zorg.

Veel meer dan een beurs

Dit jaar wordt de Nekkerhal in Mechelen twee dagen lang de hotspot voor actoren van alle niveaus in de gezondheidszorg. Van zorgmedewerker, leverancier, ondernemer tot directeur, iedereen is er van harte welkom.

Inspire health&care biedt een kwalitatief, innovatief aanbod: je krijgt de kans om in gesprek te gaan met zo’n 70 exposanten en partners. Zowel gevestigde waarden als jonge start-ups tonen er hun expertise.

Onze zorg is actueler dan ooit

Tijdens onze 6 keynote en 30 contentsessies werken we rond drie actuele thema’s:

  • Branding in de zorg: we willen komaf maken met een negatief imago. Hoe brengen we onze zorgsector positief in beeld?
  • Hr & wellbeing: in de zorg maak je echt een verschil voor anderen. Een droom van een job! Hoe trekken we nieuwe collega’s aan en zorgen we tegelijk voor mentale veerkracht?
  • Innovatie: de zorgsector bruist van innovatie. Daar ligt onze toekomst. Hoe gebruiken we deze nieuwste ontwikkelingen om de meest efficiënte zorg te verzekeren?

Laat je inspireren door onze keynote sprekers, interactieve workshops en boeiende contentsessies. Bekijk het volledige programma online.

Samen bouwen we aan de toekomst van onze zorg. Jij komt toch ook?

Dit event is helemaal gratis, maar op voorhand registreren is verplicht.

PRAKTISCH

Easyfairs, in4care en Probis Group slaan de handen in elkaar en organiseren samen inspire health & care.

Probis

Probis stond via vormingsorganisatie Vorm in voor het HR-congres voor de zorg- en welzijnssector. Probis Group adviseert u bij de gezonde uitbouw van uw organisatie, en begeleidt uw medewerkers in de ontwikkeling van hun competenties en talenten.

Easyfairs

Easyfairs Belgium organiseert meer dan 200 vakbeurzen over 14 landen voor verschillende communities: zorg, bouw, horeca, packaging, kunst, transport, … . Naast de organisatie van vakbeurzen beheert het ook 10 venues in 3 landen.  Inspire health&care is één van deze vakbeurzen.

In4care
In4care is een dynamische en creatieve ledenorganisatie van meer dan 350 zorgactoren, start-ups, bedrijven en partners die samen innovaties in zorg en welzijn realiseren. In4care staat voor interfacen, innoveren, incuberen en investeren. Vier pijlers die de basis vormen voor wat in4care op termijn wil verwezenlijken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details