Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Kieback&Peter waarborgt continuïteit en helpt met digitalisering

Kieback&Peter waarborgt continuïteit en helpt met digitalisering

Om de continuïteit en bedrijfszekerheid van de technische installaties in gebouwen te garanderen biedt Kieback&Peter een costum made service-programma afgestemd op de levenscyclus van een gebouw. Dit geldt voor alle gebouwen van school tot universiteitsgebouwen, van kantoorgebouw tot omvangrijk ziekenhuiscomplex.

Dit Building Life Cycle-serviceprogramma is een maatpak op het gebied van advies, service en onderhoud, en loopt parallel aan de levenscyclus van het gebouw. Dus de juiste acties op het juiste moment. Met als additioneel doel: continu in dialoog zijn m.b.t. het digitaliseren van het gebouw (smart buildings) en het aandragen van oplossingen op acute en lange termijn vraagstukken, zoals de klimaatdoelen.

In de basis omvat het Building Life Cycle-serviceprogramma het 24/7 oplossen van storingen, het meerjaren-onderhoudsplan en predictief onderhoud. Daarbij zorgt Kieback&Peter voor een verantwoorde en duurzame exploitatie, zodat u financieel precies weet waar u jaarlijks aan toe bent. Bij de uitvoering staan de continuïteit, het comfort van de gebruikers en de veiligheid altijd bovenaan.

Het Building Life Cycle-serviceprogramma wordt gepresenteerd op de volgende vakbeurzen: Event Smart Buildings (7 oktober), vakbeurs Energie (12 – 14 oktober), stand E070 en Building Holland (2 – 4 november), stand 8.061.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details