Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Mooie, ergonomische en makkelijk te reinigen wastafels
Onder andere de wastafels kunnen perfect op de behoeften van klanten worden afgestemd, in overleg en samenwerking met diverse eigen designers.

Mooie, ergonomische en makkelijk te reinigen wastafels

Bouwheren, aannemers, architecten en ontwerpers die op zoek zijn naar creatieve oplossingen voor het inrichten van badkamers vinden in deze materialen alle gewenste eigenschappen.

Wastafels: Solid Surface bestaat voor 1/3 uit hoogwaardige hars en voor 2/3 uit natuurlijke mineraalvulling.

Douchebakken: giethars bestaat voor 18 procent uit hoogwaardige hars, met 82 procent mineraalvulling en een top coat.

Beide materialen zijn duurzaam en beschikken over de volgende intrinsieke technische kenmerken: poriënloos, naadloos, warm aanvoelend en snel en gemakkelijk te reinigen. De materialen worden zeer gewaardeerd in de openbare sector, waar een intensief gebruik de regel is en hygiënevriendelijke producten een absolute must zijn. Dit bewijst MPI klanten ook proefondervindelijk in haar bedrijf, door vlekken te maken met iso-betadine of eosine. Ook krassen en brandvlekken kunnen heel gemakkelijk verwijderd worden met gewone
alledaagse hulp- en schoonmaakmiddelen.

Vanaf het ontwerp tot en met de productie wordt alles van A tot Z uitgevoerd bij MPI in België. Onder andere de wastafels kunnen perfect op de behoeften van klanten worden afgestemd, in overleg en samenwerking met diverse eigen designers. 

MPI werkt op basis van mallenproductie en beschikt over een breed assortiment modellen. De firma werkt bovendien op basis van specifieke projecten van klanten. De mallenproductie biedt klanten de mogelijkheid om naadloos en kostenbesparend te werken.

De firma bevindt zich dichtbij Maastricht en Aken en levert overal in Europa. Sandra Beghon en René Alard staan klanten graag te woord om verdere informatie te delen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details