Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Productinformatie

Sierlijk sanitair

serie_300_milieu

14 augustus 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Mooie vormgeving, hoogwaardige materialen en een breed scala aan kleuren kenmerken de Nylon Care sanitairlijn. Deze serie combineert een elegant en functioneel ontwerp met mooi verwerkte accenten in een aantrekkelijk kleurenpalet. 

Nylon Care 300 is een modern en tijdloos ontwerp, dat opvalt door het strakke design. De serie is vervaardigd van hoge kwaliteit nylon met een glad en glanzend oppervlak, aangenaam om aan te raken, eenvoudig en gemakkelijk te onderhouden. Om aan de specifieke wensen van de zorgsector te voldoen, is de binnenzijde voorzien van een roestwerende stalen kern die zorgt voor stabiliteit en veiligheid. Voor de extra hygiëne is de serie als optie leverbaar met een geïntegreerde antibacteriële bescherming. Deze wordt verwerkt in het nylon tijdens het productieproces. De bescherming blijft actief gedurende de gehele levensduur van het product.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details