00:37
13-11-2015

Thema noodstroomvoorziening | Noodstroomvoorziening op maat

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V. in Twello is al vele jaren gespecialiseerd in aggregaten voor diverse toepassingen; van binnenvaart, grondweg- en waterbouw tot en met complexe noodstroominstallaties in ziekenhuizen en zorginstellingen. Met name op het gebied van ziekenhuizen heeft B&N de laatste jaren veel installaties geplaatst.

De expertise om een totaaloplossing uit te denken en te produceren, is in huis aanwezig. In diverse ziekenhuizen zijn er beperkingen, waardoor een complete standaardoplossing moeilijk te realiseren is. Dit kan te maken hebben met onder andere de ruimte, koellucht aan- en afvoer, uitlaatgassen en geluid. Daarnaast zijn er steeds meer complexere besturingen die vaak nog een integraal onderdeel worden van een overkoepelende besturing.
De ervaring op dit gebied heeft ertoe geleid dat B&N inmiddels een sterke partner is op het gebied van noodstroomaggregaten (NSA) en goed technisch advies kan geven omtrent de beste invulling van een complete installatie. Steeds vaker wordt B&N al in de adviserende fase van een project gevraagd om mee te denken in het vraagstuk rondom de noodstroomvoorziening.

Meer informatie vindt u op: www.bnmotoren.nl

Tekst en foto’s: Brinkmann & Niemeijer Motoren BV

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners