Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Thema's

Thema Toegangstechniek | BRONDOOL CARELOCK: flexibel en veilig

boek

29 juni 2015 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

BRONDOOL CARELOCK® 1.0 & 4.0 is hét concept voor cliëntenkamerdeuren, tussendeuren, deuren naar gezamenlijke ruimten en vluchtdeuren in zorginstellingen. Optimale woonvrijheid voor de cliënt, flexibele bediening voor de zorg en zeer veilig door het direct opensturen bij brand of andere calamiteiten.

De CARELOCK® is verkrijgbaar met de nieuwste software voor alle typen cliëntenkamers. Alle standen zijn apart instelbaar. Bediening in de bestaande toegangscontrole is mogelijk.
Verder is er een basisversie leverbaar en een uitvoering met een ultra zwaar slot. Dit slot is toepasbaar bij kamers waar veel vaker tegen deuren wordt geschopt, met deuren wordt gesmeten of sprake is van andere vernielingspraktijken. Binnenkort is er ook een nieuw ANTI Molest beslag leverbaar.

Voor meer informatie: www.brondool.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details