Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Vanguard levert mobiele zorgfaciliteiten door heel Europa

Vanguard levert mobiele zorgfaciliteiten door heel Europa

Er heerst een constante druk op ziekenhuizen en instellingen om op het juiste moment de juiste vastgoedbeslissingen te nemen. Daarbij zijn onroerende oplossingen langzaam implementeerbaar en vaak te duur. Ziekenhuizen roepen daarom bij veranderende zorgvragen, bij renovaties of tijdelijke extra capaciteitsbehoeften, mobiele oplossingen in.

Vanguard Healthcare is een pionier in het leveren van flexibele zorgfaciliteiten en steunt daarmee Europese zorginstellingen met de levering van innovatieve, mobiele gezondheidszorgfaciliteiten. Vanguard zorgt er met haar units voor dat de zorg op het hoogste niveau geleverd kan worden.

Mobiele operatiekamer
Toen het ASZ ziekenhuis te Wetteren in België voor de renovatie stond van haar operatiekamers, zagen ze op tegen de enorme reductie in operatiekamercapaciteit die dat met zich mee zou brengen. Voor het druk bezochte ziekenhuis zou een onacceptabele situatie kunnen ontstaan. ASZ Wetteren vroeg Vanguard daarom een mobiele operatiekamer te leveren, uitgerust met onder andere een holding en een recovery ruimte. Het ASZ heeft vervolgens het gebruik van onze units opnieuw uitgevonden, door ook de recovery ruimte als operatiekamer in te zetten. Hierdoor werd de operatiecapaciteit verdubbeld en liepen wachttijden niet op tijdens de renovatiewerkzaamheden.

Acute situatie
De Haaglanden Kliniek, een plastische chirurgiekliniek in Den Haag, riep Vanguard bij een geheel andere oorzaak van vermindering van capaciteit in. Door een interne lekkage liepen er duizenden liters water door de operatiekamer, die daarmee onbruikbaar werd. Vanwege de acute situatie was een zeer snelle oplossing wenselijk. Tussen het eerste telefonische contact en het daadwerkelijke leveren van de unit, zat maar een paar dagen. Hierdoor bleef de downtime tot een minimum beperkt.    ¡

Voor meer informatie of een aanbieding op maat: www.vanguardhs.com of +31 6 5478 5876.
Moet het onderstaande er ook bij?!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details