Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Viral Load FM gaat los op 29 mei: Drie uur spetterende radio voor ‘onze’ helden

Viral Load FM gaat los op 29 mei: Drie uur spetterende radio voor ‘onze’ helden

Ze zijn de grote helden van deze tijd: ‘onze’ mensen in de zorg. Maar wat gebeurt er na de coronacrisis met de mensen die nu in de frontlinie werken? Als corona ook hen heeft geraakt of nog zal raken? Daarom is Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWIC) opgericht en daarom wordt op 29 mei 2020 een drie uur durend radioprogramma georganiseerd: Viral Load FM. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor ZWIC, om zo zorgmedewerkers die nu hun zekerheid voor ons opzij zetten, straks wat extra zekerheid terug te geven.

De drijvende krachten achter dit unieke initiatief zijn de creatieve ondernemers van KoffieCo de Podcast en zangduo Matzwart. Zij zorgen er op 29 mei voor dat Viral load FM aan de ene kant zal bestaan uit scherpe interviews en aan de andere kant uit human interest-items waarbij we onze zorghelden flink in het zonnetje zetten. Er zullen spraakmakende interviews worden uitgezonden met IC-artsen, psychiaters, seksuologen en verslavingsdeskundigen. En ook: we draaien op maat geschreven nummers voor jouw eigen zorgheld, er is een live Bingo voor de opa’s en oma’s thuis en een blind 1.5M-date voor degenen die wat extra liefde kunnen gebruiken. Kortom: spetterende radio vanuit een betrokken hart.

Viral Load FM is voor iedereen. Zo wordt er ook zendtijd geboden aan mensen die thuis zitten met een ander mooi idee om geld op te halen. Heb jij zo’n goed idee of wil jij een zorgheld in het zonnetje zetten? Neem dan contact met ons op via onze sociale media kanalen.

Voor al uw vragen zijn wij bereikbaar op 0630190979 (Bram), 0621829818 (Eva) en via onze social media kanalen.

https://www.facebook.com/events/552048955453907/

https://www.instagram.com/viralloadfm/

https://geefvoorzorgverleners.nl/viral-load-fm

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details