Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Zonweringsbedrijf timmert aan de weg: Snel en vakkundig klanten ontzorgen

Naamloos-1 kopiëren

Tekst | Henk Geist

1 juli 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Met een nieuwe vestiging in Elst en een overname van Nijs Zonwering in Weert heeft De Haan Westerhoff inmiddels 6 vestigingen, waarvan 5 met een showroom. Met de nieuwe vestigingen zit DHW altijd in de buurt, waardoor ze snel en vakkundig klanten kan ontzorgen. 

“We staan bij De Haan Westerhoff niet graag stil. Daarom zijn de eerste plannen voor 2022 achter de schermen al in uitvoering. Het aankomende jaar willen we nog eens uitbreiden met 3 showrooms. Ook deze showrooms zullen niet de laatste zijn”, aldus Jeen Zuidersma, Algemeen manager van De Haan Westerhoff. 

Vanuit de nieuwe vestiging in Weert wil DHW met Maurits Willemse­ als projectleider gaan werken aan projecten in Zuid-Nederland. DHW is landelijk actief en heeft onlangs gewerkt aan d’Oude Raai in Amsterdam. Dit project was een combinatie van nieuwe producten en de renovatie van oude. Bij een groot aantal bestaande screens zijn de doeken vervangen en op een ander deel van het project zijn nieuwe screens geplaatst.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details