Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Zorg & facility 2024

Zorg & facility 2024

Op Zorg & facility (voorheen onderdeel vakbeurs Zorgtotaal) krijg je in één bezoek alles te horen en zien rondom zorg en facilitaire zaken. Je gaat gegarandeerd geïnspireerd en geïnformeerd huiswaarts!

Wat kun je verwachten?

Leer van topsprekers en -bestuurders
Kom luisteren naar interessante keynotes van verschillende zorgvernieuwers, topsprekers en -bestuurders uit de zorg als Michael Kortekaas, Eva Eikhout, Jos Nijhof, Carina Hilders, Stephan Versteege, Nicolaas (Niek) Sperna Weiland en Talitha Hoppe. Op de Facility Mainstage delen zij drie dagen lang hun kennis & visie en inspirerende persoonlijke verhalen over actuele (zorg) topics. Dagvoorzitter Jaap Jongbloed interviewt de sprekers en begeleidt de sessies. Hij stelt de vragen die jij niet durft te stellen. In de middag geven wij het podium aan diverse brancheorganisaties.

Exposanten aan het woord
Hoe helpen hun oplossingen de zorg te verbeteren en efficiënter te maken? Je hoort het tijdens presentaties in het exclusieve Facility Theater.

Beleefplein
Bekijk vernieuwende producten en diensten van aanwezige deelnemers. Welke oplossingen bieden zij om optimale zorg te verlenen?

Kennis- en Adviesplein
Wat kan facility betekenen voor een efficiënte, duurzame en persoonsgerichte zorg? Doe kennis op en laat je adviseren op dit plein.

En verder…

  • Zijn tientallen exposanten aanwezig, die hun slimme producten, toepassingen en technieken tonen.
  • Spot je innovatieve oplossingen op het gebied van beveiliging, projectinrichting & huisvesting, schoonmaak, kleding en textiel, hulpmiddelen en keukeninrichting.
  • Ontmoet je volop exposanten en vakgenoten en breid je je netwerk uit op het Facilitair Terras.

Zorg dat je erbij bent! Kom ook van 9 t/m 11 april 2024 naar Jaarbeurs, Utrecht en registreer je nu direct voor gratis toegang.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details