Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Zorgvastgoed Dag verzet naar 28 september

Zorgvastgoed Dag verzet naar 28 september

Traditioneel wordt de Zorgvastgoed Dag elk jaar in de maand mei georganiseerd. Het voelt daarom raar om deze dag te moeten verzetten naar 28 september. De locatie blijft de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. De reden, het tegengaan van een snelle verspreiding van het COVID-19 virus, is voor iedereen duidelijk. Zowel voor de sprekers als ook voor de deelnemers. De nieuwe datum wordt dan ook zonder morren genoteerd.

IVVD was gelukkig goed voorbereid. Op het moment dat het coronavirus aan de grens in Duitsland arriveerde, is de organisatie begonnen met het boeken van ‘schaduwdata’ voor al haar activiteiten in de maanden maart t/m mei. Gewoon, voor het geval dat het nodig zou worden om de activiteiten te verzetten. Toch is het een gekke gewaarwording dat alle activiteiten in de maanden maart t/m mei nu ook daadwerkelijk zijn verzet. We leven in een onwerkelijke tijd.

wim-fieggen-zw-kopieren

Wim Fieggen, directeur IVVD.

 

Inpassing actualiteit

Op de Zorgvastgoed Dag in september wordt natuurlijk niet voorbijgegaan aan de actualiteit. Het gehele gebeuren rondom het COVID-19 virus heeft tenslotte enorm ingegrepen op de zorgsector. IVVD zal de komende tijd met de sprekers overleggen waar de accenten op de actualiteit moeten komen te liggen. De eerste afspraak daarvoor staat al in de agenda. Via haar website en nieuwsbrieven houdt IVVD u graag op de hoogte.

Wat houdt u bezig?

In deze tijd staat alles op zijn kop; in de zorg, in de economie, maar ook internationaal. Hoe gaat de uitbraak van het coronavirus de zorg en het zorgvastgoed veranderen? De vraag van IVVD aan u is dan ook: wat houdt u bezig? Waarover wilt u geïnformeerd worden? IVVD vult deze behoefte graag in via één of meerdere kanalen, zoals de website, nieuwsbrieven, het magazine of één van de andere activiteiten, zoals de Zorgvastgoed Dag. Neem vrijblijvend contact op via www.ivvd.nl/contact.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details