Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Design en comfort in de douche voor iedereen bereikbaar­
Het Be-Line® douchezitje is makkelijk te plaatsen wanneer er gasten in het hotel verblijven die dit extra comfort nodig hebben.

Design en comfort in de douche voor iedereen bereikbaar­

Als expert in toegankelijkheid voor publieke ruimten breidt DELABIE haar designassortiment Be-Line® uit met een nieuw opklapbaar en afneembaar douchezitje. Dit model met voet is uitermate geschikt voor elk type muur. Het zitje, dat esthetiek en comfort samenbrengt, geeft de gebruiker – senior, persoon met beperkte mobiliteit of mindervalide – een gevoel van welzijn en veiligheid. Het vernieuwend design van de Be-Line® grepen en zitjes zorgt ervoor dat de medische uitstraling van een toegankelijk gemaakte badkamer verdwijnt, waardoor er een gevoel van welzijn en comfort ervaren wordt.

Generatieoverschrijdend assortiment

Be-Line® is een generatieoverschrijdend assortiment aangepast aan elke levensfase, ongeacht leeftijd en graad van autonomie, dat zorgt voor een aangenaam gebruik van (publieke) sanitaire ruimten. Het Be-Line® zitje creëert een sfeer van design en is aangepast aan elk type gebruiker. In neergeklapte positie is het douchezitje dankzij de aanzienlijke breedte en diepte van de zitting een grote hulp voor senioren en personen met beperkte mobiliteit, of gewoon een extra comfort voor de gebruiker. Het Be-Line® douchezitje is ook afneembaar: met een eenvoudige handeling kan het vervangen worden door een douchetablet.

De Be-Line® accessoires maken het leven makkelijker.

Maximale veiligheid

Zoals alle producten in het assortiment ‘Toegankelijkheid’ van ­DELABIE, geniet ook het Be-Line® zitje van het Securit Pack: 10 jaar garantie, CE markering en getest op gewicht van meer dan 200 kg. In utiliteiten is het gewicht van de gebruiker onbekend en variabel. De geïnstalleerde producten dienen dus bestand te zijn tegen elke omstandigheid. Het gamma is beschikbaar in twee uitvoeringen: mat wit geëpoxeerd of antraciet grijs.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details