Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Distributie bedpanspoelers voor Nederland en België tot in de puntjes verzorgd

Distributie bedpanspoelers voor Nederland en België tot in de puntjes verzorgd

Voor een optimale hygiëne is een correcte sterilisatie van bedpanspoelers een absolute vereiste. Lopital is in Nederland en België de distributeur van Miele-bedpanspoelers. Cees van Dam, directeur Lopital, is enthousiast over de samenwerking met Miele Professional. “We kunnen onze klanten en de totale zorgsector nu nog betere, hoog kwalificeerde oplossingen bieden. Het stelt ons in staat om met Miele onze rol als totaalleverancier nog beter te vervullen.”

Vele jaren waren de bedpanspoelers van Steelco een begrip. In 2018 heeft Miele de Italiaanse sterilisatieapparatuur producent Steelco ingelijfd. “We kwamen met elkaar in gesprek en zaten al snel op een lijn”, zegt Van Dam. “Het is een voorrecht om met Miele, een degelijk Duits familiebedrijf, samen te werken. Wij staan borg voor de verkoop en Miele staat garant voor de service. Logische taakverdeling, zij weten het meeste van de techniek, Lopital kent de markt.” De markt voor bedpanspoelers strekt zich uit van verpleeg- tot ziekenhuis.”

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en serviceverlening
Ook op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen en serviceverlening overlappen, volgens Van Dam, de visies van Lopital en Miele elkaar. In maart heeft Miele Professional nieuwe bedpanspoelers geïntroduceerd voor betrouwbare en hygiënische reinigings- en desinfectieresultaten. “Door deze aanvullingen aan ons assortiment en met de samenwerking met Lopital denken wij nog beter aan de wensen en behoeften voor de totale zorgsector te kunnen voldoen”, aldus Okke Vaassen, Head of Sales Miele Professional. “We verwelkomen Lopital van harte binnen de Miele-familie”. Bij Lopital staat één type spoeler in de showroom in Oisterwijk. Het totale aanbod spoelers staat in een speciale showroom bij Miele in Vianen. Miele biedt onder de naam Miele Professional behalve bedpanspoelers ook afwasautomaten, wasautomaten en wasdrogers voor professioneel gebruik. Ook reinigings-, desinfectie- en sterilisatieapparaten voor medische instellingen en laboratoria worden omvat door het assortiment. “Wij zijn heel blij met deze samenwerking omdat we samen met Miele onze rol als totaalleverancier nog beter kunnen vervullen. Daarnaast biedt deze samenwerking niet alleen nieuwe mogelijkheden voor onze klanten, maar ook voor onze werknemers.” Lopital ontwikkelt, produceert en verkoopt al meer dan veertig jaar hygiëne- en transferoplossingen voor de zorg en speelt in op de dagelijkse zorgbehoeftes. Naast bedpanspoelers geeft het Lopital-team advies over tilliften, douchebrandcards, douche-toiletstoelen en snoezelbaden. 

Miele-bedpanspoelers

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details