Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Productinformatie

Functionele eigenschappen gaan hand-in-hand met een haast ongelimiteerde ontwerpvrijheid

unknown-1

6 augustus 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De wandbekledingen en wand- en hoekbeschermingen van M-Wall zijn in essentie ontwikkeld voor de highcare zorg, maar komen ook in lowcare omgevingen optimaal tot hun recht. Met de M-Wall Hygienic en M-Wall Protect biedt het bedrijf voor iedere ruimte en iedere projectvraag een passende oplossing. 

Van de operatiekamer en cleanroom tot en met de (ziekenhuis)apotheek, patiëntenkamer, wachtruimte en (transport)gang, waar de wandbescherming dienst kan doen als lambrisering of wandhoge wandbekleding, bedachterwand, stootrand, schopplaat, deurbescherming en/of hoekbescherming. De M-Wall kunststof panelen hebben een natuurlijke uitstraling en gaan volledig op in hun omgeving. Specifieke detailleringen en bijzondere vormgevingen kunnen in samenwerking met de architect of opdrachtgever worden ontworpen. 

Ieder product heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen:  

M-Wall Hygienic: actief antibacterieel, brandklasse B-s2,d0, hoge chemische bestendigheid, volledig recyclebaar, 2 mm dikke homogene PVC.M-Wall Protect: unieke PET-G samenstelling, 2 mm dik, brandklasse B-s1,d0, BPA-vrij, FDA-certificaat, hoge chemische bestendigheid.

Een speciale techniek maakt het mogelijk om op de M-Wall panelen een afbeelding naar wens te printen.  Zo worden alle voordelen van een wandbescherming van M-Wall Protect of M-Wall Hygienic gecombineerd met de extra uitstraling van een foto, een schilderij of een verhaal.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details