M-Wall
00:38
06-08-2019

Functionele eigenschappen gaan hand-in-hand met een haast ongelimiteerde ontwerpvrijheid

De wandbekledingen en wand- en hoekbeschermingen van M-Wall zijn in essentie ontwikkeld voor de highcare zorg, maar komen ook in lowcare omgevingen optimaal tot hun recht. Met de M-Wall Hygienic en M-Wall Protect biedt het bedrijf voor iedere ruimte en iedere projectvraag een passende oplossing. 

Van de operatiekamer en cleanroom tot en met de (ziekenhuis)apotheek, patiëntenkamer, wachtruimte en (transport)gang, waar de wandbescherming dienst kan doen als lambrisering of wandhoge wandbekleding, bedachterwand, stootrand, schopplaat, deurbescherming en/of hoekbescherming. De M-Wall kunststof panelen hebben een natuurlijke uitstraling en gaan volledig op in hun omgeving. Specifieke detailleringen en bijzondere vormgevingen kunnen in samenwerking met de architect of opdrachtgever worden ontworpen. 

Ieder product heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen:  

M-Wall Hygienic: actief antibacterieel, brandklasse B-s2,d0, hoge chemische bestendigheid, volledig recyclebaar, 2 mm dikke homogene PVC.M-Wall Protect: unieke PET-G samenstelling, 2 mm dik, brandklasse B-s1,d0, BPA-vrij, FDA-certificaat, hoge chemische bestendigheid.

Een speciale techniek maakt het mogelijk om op de M-Wall panelen een afbeelding naar wens te printen.  Zo worden alle voordelen van een wandbescherming van M-Wall Protect of M-Wall Hygienic gecombineerd met de extra uitstraling van een foto, een schilderij of een verhaal.  

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

Zwart TechniekKEC Weert