Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Het belang van een veilig en schoon interieur

Het belang van een veilig en schoon interieur

Binnen de zorg hebben zich de laatste jaren veel veranderingen voorgedaan. De huiselijke sfeer en het kleinschalige wonen zijn belangrijk geworden. Daar ligt een belangrijke taak voor de multifunctionele interieurbouwer. 

Balies, kasten, pantry’s plus sfeervol en huiselijk meubilair; ze kunnen allemaal bijdragen aan een gevoel van huiselijkheid en warmte. Alles is erop gericht om meer comfort, sfeer en veiligheid voor de bewoners te creëren. Daarbij mag het belang van het hygiënische aspect zeker niet uit het oog verloren worden. Dat is meer dan handen wassen en het gebruik van een nat doekje. De keuze voor hygiëne begint al bij de bouw van een zorginstelling of cleanroom. Steriele, goed te onderhouden wanden, plafonds en bekleding zijn essentieel voor de gezondheid van bewoners, patiënten en medewerkers.

De ervaren interieurbouwer is bij dit alles een belangrijke schakel tussen de creatieve ontwerpers en praktische uitvoerders. Door te kiezen voor de juiste kleuren, materialen, sfeer en indeling kan de nieuwe zorginstellingen tot in de lengte van jaren mee. Veilig, schoon en met veel comfort.    

Interieur Interieur

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details