Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Het slim inrichten van sanitaire ruimtes – gezondheidszorg

Het slim inrichten van sanitaire ruimtes – gezondheidszorg

KWC MEDCARE – naadloos gevormd gebruiksgemak

Veel patiënten in ziekenhuizen en zorginstellingen willen onafhankelijk blijven en niet afhankelijk zijn van verplegend personeel tijdens het wassen. Hygiëne en veiligheid zijn essentieel in klinieken en zorginstellingen. De badkamer armaturen moeten aan deze eis kunnen voldoen. De MEDCARE wastafels die speciaal ontworpen zijn voor barrièrevrije badkamers houden rekening met de behoeften van mensen met fysieke en visuele beperkingen. De zacht vloeiende en slanke vorm van de nieuwe, roll-under MEDCARE wastafels maakt de badkamer gemakkelijk te gebruiken.

Naast de patiënt hebben we ook voor het personeel multifunctionele wasbakken ontwikkeld. De VARIUSmed meervoudige wastafels van MIRANIT zijn ontwikkeld voor gebruik in operatiekamers – speciaal voor het comfortabel reinigen van de handen en armen.

Het uitgebreide assortiment MEDCARE wastafels omvat meer dan 20 verschillende uitvoeringen, ideaal voor combinatie met de F4LT-Med thermostatische ééngreepsmengkranen uit de KWC Professional serie.

Vanaf de tekentafel meedenken over de complete inrichting van een sanitaire ruimte binnen de gezondheidszorg. Dat kun je met een gerust hart aan KWC Group AG overlaten, gespecialiseerd in oplossingen voor de drinkwaterhygiëne.

Onder de naam KWC Professional ontwikkelt en levert het Zwitserse bedrijf innovatieve systeemoplossingen voor sanitaire ruimten in publieke, zorginstellingen en industriële gebouwen. Denk aan operatiekamers, douche- en kleedruimten, toiletgelegenheden in klinieken, schoolgebouwen en sportcomplexen.

KWC Professional, jouw juiste keuze! Al meer dan 150 jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details