Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Interieur woonzorgcampus afgestemd op bewoners en zorgpersoneel
Een combinatie van natuurlijke tinten en levendige kleuraccenten leidt tot een huiselijk woongevoel en activatie van de bewoners.

Interieur woonzorgcampus afgestemd op bewoners en zorgpersoneel

Voor de inrichting van de nieuwe woonzorgcampus Bloemenhof in Oudenburg rekenden bouwheer Korian en architect Wim Verdoodt van Artec+ op de deskundige aanpak van Goossens. De keuken- en kastenbouwer uit Oostkamp onderscheidt zich door haar ambitie, authenticiteit en passie bij het realiseren van totaalconcepten op maat. Zowel op de particuliere, residentiële als projectmarkt.

Al vier generaties is familiebedrijf Goossens uit Oostkamp actief in de productie en plaatsing van keukens en maatkasten. “We streven naar een zo kort mogelijke communicatielijn. Zo staan we dicht bij onze klanten en spelen we kort op de bal bij eventuele hindernissen”, duidt Frederik Platteeuw, commercial projectmanager bij Goossens. “Samen met de architect en bouwheer stippelen we een gedetailleerd plan uit voor het interieur. We begeleiden het proces van ontwerp tot voltooiing en naservice, met complete zekerheid over de juiste keuzes. We laten niets aan het toeval over.”

Het maatwerk in de kamers is volledig uitgewerkt met het oog op de veiligheid en privacy van de bewoners.

Fabricatie in eigen beheer

Woonzorgcampus Bloemenhof biedt een kwalitatief zorgaanbod voor 68 personen. Om alle comfort voor de bewoners te voorzien en de meest optimale werkomgeving te creëren voor de zorgmedewerkers, waren de eisen op het vlak van interieurvormgeving niet min. “We combineerden verschillende natuurlijke tinten, zoals licht walnoothout en een grijze natuursteenlook, met levendige kleuraccenten. Het uitgesproken okergeel en speels olijfgroen leiden naast die gezellige, warme natuurtinten tot een huiselijk woongevoel en tegelijk tot activatie van de bewoners. Een heel bewuste keuze”, aldus Platteeuw. “Het maatwerk in de kamers is volledig uitgewerkt met het oog op de veiligheid en privacy van de bewoners. De personeelsleden opereren vanuit efficiënte werkplekken en modern ingerichte balies. Het totaalplaatje is af. Dit is een plek waar de mensen graag zullen zijn.”

Veelgevraagde partner

Goossens is een veelzijdige partner voor een al even diverse markt. “Van particuliere nieuwbouwwoningen tot grootschalige projectontwikkelingen: ons eigen ontwerpbureau en onze inhouse productie en plaatsing garanderen de betrouwbare afwerking van elk project op een korte termijn.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details