Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
‘Ook in 2024 gidsen we visueel van punt A naar B, al dan niet via C’

‘Ook in 2024 gidsen we visueel van punt A naar B, al dan niet via C’

Enkele recente realisaties van multinational tot vzw. JL Signs weet er weg mee.

Sanofi is een innovatieve farmaceutische onderneming en maakt deel uit van de top 10 van farmaceutische bedrijven. Sanofi België telt 1.500 werknemers verspreid over 4 vestigingen, in Brussel, Diegem, Geel en Gent. Door de recente update van haar corporate huisstijl kreeg JL Signs de opdracht om de volledige buitenbewegwijzering te vernieuwen.

Johnson & Johnson heeft onlangs 3 verdiepingen in het Obelisc gebouw in Zwijnaarde in gebruik genomen. Van folies op glazen wanden en muren, in combinatie met milieuvriendelijke 3D-elementen van Etroniet tot het aanbrengen van akoestisch vilt in alle focusruimtes: JL Signs heeft deze ruimtes volledig gepersonaliseerd volgens de corporate guidelines. 

Huize Sint-Jozef te Berchem kreeg nieuwe bewegwijzering in de gerenoveerde afdelingen. Rond het thema ‘bloemen’ werden subtiel watermerken op oversized kamerborden geïntegreerd. Deze kamerborden bevatten een A5 paperflex-ruimte voor het plaatsen van de naam van de bewoner en optioneel een foto. Het kamernummer is opvallend in reliëf en braille gedrukt.

De belangrijkste leverancier van SL Signs, Modulex, is toegewijd aan het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Naast Etroniet en Greenbond, heeft ze nu een nieuw materiaal geïntroduceerd, genaamd Rebond, vervaardigd uit gerecyclede tapijten.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details