Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Ook voor grootschalige projecten meubilair op maat
Keuken in hotel Portomar (Mallorca).

Ook voor grootschalige projecten meubilair op maat

Met de focus op de woonzorg- en sociale sector, werkt EB Projects ook regelmatig mee aan de interieurinrichting van scholen, bedrijven en openbare gebouwen. Met een team van 34 gepassioneerde, getalenteerde mensen, kan EB Projects alle werken in eigen beheer houden, van productie tot plaatsing en afwerking.

Mallorca

“Samen met een Belgische investeerder, met wie we al meerdere projecten hadden gerealiseerd in België, kregen we in 2021 de mooie opportuniteit om mee te werken aan de renovatie van hotel Portomar op Mallorca”, vertelt Frank Geerts. “Dit was een unieke gelegenheid om te tonen wat we allemaal aankunnen. Wat betreft werkvoorbereiding en logistiek en op alle productievlakken was dit een geweldige uitdaging. Het was niet echt evident om de vereiste grote aantallen meubelen in België op maat te maken, voor een werf 1.700 kilometer zuidwaarts. Maar door het perfectionisme en de vakkennis van ons EB Projects-team én daarbovenop een perfecte timing werd dit een pareltje om trots op te zijn.”

Grand Café in het Herenhof (Lier).

Herenhof

Een andere recente realisatie is woonzorgcentrum Herenhof in Lier. “We stonden er in voor de productie, levering en plaatsing van maatmeubilair voor onder meer 128 zorgkamers, dertig assistentiewoningen, het Grand Café, de verpleegposten, de dagzalen, de kapsalon en de administratieve ruimten. De aanpak van zo’n omvangrijke opdracht was sowieso geen sinecure. Een grote personeelsbezetting en een uitgebreid machinepark zijn daarbij essentieel om productie- en levertijden tot een minimum te beperken. Niettegenstaande de malaise die begon te heersen op het niveau van toeleveringen van materialen, is het ons gelukt om alles just-in-time gerealiseerd te krijgen.”

Kapsalon in het Herenhof (Lier).

Sociale woonprojecten

Naast tientallen lopende projecten binnen dit segment, is EB Projects van start gegaan met de voorbereidingen om 230 keukens te produceren, leveren en plaatsen in de sociale wijk Luchtbal in Antwerpen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details