Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Optimale inrichting van ziekenhuisafdelingen
Het mag duidelijk zijn dat het zeer gedreven en gemotiveerde Medifix-team altijd klaar staat voor het geven van een deskundig advies.

Optimale inrichting van ziekenhuisafdelingen

Met een keur aan expertise en een rijk productassortiment kan Medifix voor tal van afdelingen in ziekenhuizen een optimale omgeving creëren.

In 2022 heeft het Udenhoutse bedrijf 45 jaar ervaring in de zorg. Terugblikken is geen eigenschap van directeur Joris van Campenhout en zijn team. “We kijken vooruit en staan borg voor een inrichting waarin de patiënt, verzorgend personeel en familie/naasten zich op hun gemak voelen. Met onze expertise zijn we in staat om een harmonieuze omgeving te creëren, die het genezingsproces bevordert of er zorg voor draagt dat een patiënt ook in de laatste levensfase comfort en positiviteit ervaart. Dat alles vanzelfsprekend vanuit de filosofie veiligheid, hygiëne, privacy en comfort.” Ook aan het aspect flexibiliteit gaat Van Campenhout niet voorbij. Om daar invulling aan te geven, noemt hij de productlijnen Silentia en BoFlora. Zo kan met eerstgenoemde schermen op een hygiënische manier privacy gecreëerd worden. 

Het is duidelijk dat Medifix zich steeds meer ontpopt tot een totaal­leverancier. “Door de samenwerking met gerenommeerde producenten en toeleveranciers hebben ziekenhuizen en zorginstellingen met Medifix een aanspreekpunt dat zich onderscheidt door kennis van zaken. Het leidt naar goed faciliteren en naar ontzorgen en dat met de inzet van de juiste producten.” Volgens Van Campenhout zal de productrange de komende tijd worden verfijnd en uitgebreid. Voorop staat voor hem expertisegroei. “We willen als platform samen met ziekenhuizen en zorg­instellingen stappen zetten naar een nog efficiëntere zorg.” Het mag duidelijk zijn dat het zeer gedreven en gemotiveerde Medifix-team altijd klaar staat voor het geven van een deskundig advies.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details