Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Tandheelkundige kliniek met de uitstraling van een boutiquehotel
In de samenwerking met de interieurbouwer is ook de balie prachtig geworden.

Tandheelkundige kliniek met de uitstraling van een boutiquehotel

Het oude en karakteristieke ronde pand van tandheelkundige kliniek The Smile Gallery in Voorburg is volledig verbouwd en straalt rust, vertrouwen en gastvrijheid uit. Een praktijk die voelt als thuis, in een ontspannen en rustige sfeer: dát vind je in The Smile Gallery. Daniel Ochoa en Eszter Koletics zijn de eigenaars van deze tandartspraktijk in Voorburg, die ontworpen en gebouwd is door Rodenburg Zorgoplossingen.

Zoektocht naar een droompraktijk

“Wij wilden geen praktijk overnemen; het was een bewuste keuze om vanaf nul te starten. De klanten moeten komen omdat ze willen komen en niet omdat ze overgenomen zijn”, vertellen zij. “Via de Facebookpagina van Mondzorg Forum zagen wij dat Tim Rodenburg expliciet werd genoemd en dat overtuigde ons. We waren enorm nieuwsgierig geworden en bekeken meteen de website en het design. De keuze was makkelijk, omdat Rodenburg Zorgoplossingen echt hele mooie praktijken heeft gebouwd en dat wilden wij ook.”

Eigenaars Eszter Koletics en Daniel Ochoa.

“We wilden ons vestigen in de regio Den Haag en hebben daar ook een pand bekeken, maar daar hebben we op advies van Tim vanaf gezien. Vooral omdat het pand niet geschikt was als tandartspraktijk. Daarna zijn we hier in Voorburg terechtgekomen. Ook dit pand hebben we samen bekeken en bleek wél geschikt om onze droom te realiseren. De locatie van het pand is ook voor expats echt ideaal, want het zit dichtbij de luchthaven en het strand. We houden van de dynamiek van een grote stad.”

Bouwproces

“De hulp van Rodenburg ging verder dan alleen bouwkundige kennis. Tim hielp ons zelfs met het huurcontract; alle details heeft hij voor ons gecheckt. Voor ons is dit lastig, omdat Nederlands niet onze moedertaal is. Met Rodenburg gaat alles ‘gewoon’ volgens afspraak, wij waren verrast dat het hele bouwteam ook echt volgens de planning heeft gewerkt. Alleen corona gaf wat vertraging.”

Een praktijk die voelt als thuis, in een ontspannen en rustige sfeer.

“In de samenwerking met de interieurbouwer is ook onze balie echt prachtig geworden. Wij hebben een meubeldesign van een moderne keuken gezien en op basis van dit voorbeeld is het ontwerp van deze balie tot stand gekomen. Het mooie is dat het team van Rodenburg alles combineert. Het ontwerp is niet alleen leuk vanaf het plaatje, maar in de praktijk ook goed toepasbaar door hun kennis en ervaring met het bouwen van praktijken.”

Een dikke tien!

“Wij hebben Roodenburg al vaak aangeraden bij collega’s”, besluiten Daniel Ochoa en Eszter Koletics. “Van ons krijgt het bedrijf een dikke tien!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details