Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Toiletsysteem met directe spoeling, een revolutie in openbare toiletten

Toiletsysteem met directe spoeling, een revolutie in openbare toiletten

Toiletten met reservoir zijn ontworpen voor huishoudelijk gebruik en zijn bijgevolg niet bestand tegen intensief gebruik. Ze vormen een bron van terugkerende problemen in publieke ruimten. Zo zijn ze gevoelig voor kalkaanslag en zorgt de spoeling voor geluidshinder. Ook bevorderen de reservoirs bacteriegroei en vormen ze een risico op permanente lekkages bij gebruik in openbare ruimten.

Vandaag de dag zijn duurzame consumptie, gebruikerscomfort en kostenvermindering de norm. Het is daarom essentieel om klanten een technologie te bieden die hen in staat stelt om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Publiek sanitair

Publieke ruimten: nadruk op comfort

Om het comfort van de gebruiker op lange termijn te waarborgen en het energieverbruik te verminderen, moeten plaatsen die publiek toegankelijk zijn – utiliteiten of dienstverlenende sector – beantwoorden aan nieuwe vereisten op het gebied van apparatuur.

De directe spoeling, die echt efficiënt is qua waterdichtheid en ontworpen is voor intensief gebruik, is de enige oplossing die specifiek bestemd is voor publieke ruimten.

Dankzij het ontbreken van een reservoir voorkomt het toiletsysteem met directe spoeling stilstaand water en kalkaanslag of vuilophoping in de sanitaire Installatie. Dit systeem is daarom hygiënischer dan een toilet met reservoir, gaat bacterievorming tegen en verzekert een totaal comfort voor de gebruiker dankzij zijn bijzonder efficiënte spoeling.

Aangezien het systeem direct is aangesloten op het waterleidingnet, hoeft er geen reservoir bijgevuld te worden na het spoelen. Hierdoor kan meteen een volgende spoeling geactiveerd worden en hoeft de gebruiker niet te wachten. Bovendien is het systeem met directe spoeling uitermate geschikt voor ruimten met hoge bezoekfrequentie dankzij de korte spoeltijd van 7 seconden. Geen geluidsoverlast meer!

Maximale hygiëne voor een minimale prijs

Klassieke toiletten met reservoir worden nog vaak geïnstalleerd in publieke ruimten, vooral omdat de initiële investering minder belangrijk lijkt, maar uiteindelijk zal blijken dat deze besparing de kosten hoog doet oplopen.
De vele voordelen van het toiletsysteem met directe spoeling – verbeterde hygiëne, geen lekkages, waterbesparing, minder en vereenvoudigd onderhoud – maken het system zeer snel rendabel.

Doordat het specifiek ontwikkeld werd voor gebruik in publieke ruimten en aangepast is aan de nieuwe milieuregelgeving, heeft dit toiletsysteem de beste kwaliteit/levensduur/prijs verhouding voor dit type toepassing.

Toilethygiëne

Groene producten: geen lekken meer

DELABIE is zich ervan bewust dat nieuwe gebruiksvormen en het belang van milieuvriendelijkheid een grote invloed hebben op publieke ruimten, zoals de dienstverlenende sector. Daarom heeft DELABIE een assortiment toiletkranen met directe spoeling ontwikkeld die het mogelijk maken om het waterverbuik te optimaliseren en zo bij te dragen in het behalen van de beste milieukeurmerken (HQE, Breeam, Leed …).

Door niet langer een reservoir te gebruiken, verhindert de directe spoeling waterverspilling. Het reservoir is immers de belangrijkste bron van lekkage bij het toilet.

Toiletkraan voor directe spoeling

Milieuvriendelijke TEMPOFLUX 3 by DELABIE

De TEMPOFLUX 3 kraan voor directe toiletspoeling past in de tijdgeest – designvol, laag geluidsniveau, hygiënischer en vooral beter bestand tegen intensief gebruik – en wordt daardoor onmisbaar in publieke ruimten.

Bij DELABIE gaan gebruik en design hand in hand. De TEMPOFLUX 3 combineert het praktische met het esthetische: hoogwaardige afwerkingen, gebruik van edele materialen, gevarieerde vormen en texturen. Daardoor is hij uitermate geschikt voor gebruik in de dienstverlenende sector.

Het strak design verbergt een innovatieve technologie!

Het anti-blokkeersysteem van de TEMPOFLUX 3 voorkomt dagelijks misbruik en verspilling, en de soepele bediening zorgt voor comfort voor de gebruiker, zelfs tijdens piekmomenten.
Het toiletsysteem met directe spoeling is zeer compact en neemt veel minder ruimte in beslag – wat een voordeel is bij het ontwerp van een gebouw – en kan zowel bij nieuwbouw als renovatie eenvoudig geïnstalleerd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details