Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Productinformatie

Veelzijdige stoel voor dagbehandeling

dialyza-kopieren

4 november 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Patiëntenzorg kan worden verbeterd door het proces van patiëntenbehandeling aan te passen, en wel zo dat patiënten efficiënt en rendabel kunnen worden behandeld zonder dat de patiënt en zorgverlener een compromis moeten sluiten.

“We begrijpen hoe belangrijk dat is, dus we ontwerpen onze dagbehandelingsproducten zodanig, dat ze met geavanceerde innovaties de patiëntenstromen verbeteren”, aldus producent van medische hulpmiddelen wissner-bosserhoff.

De Pura bijvoorbeeld, is een compleet uitgeruste stoel voor dagbehandeling, diagnostische procedures, comfortabele dialyse, oncologiebehandeling of bloeddonatie. Voordelen in een oogopslag (sommige functies zijn optioneel): een lage instaphoogte, gemakkelijk en veilig transport, aangenaam verblijf, variatie in posities, en een draagbare handbediening. “Hygiëne zonder compromis, met focus op veiligheid. De lage en veilige stand is comfortabel voor de patiënt, zowel bij het verblijf in de stoel als bij het gaan zitten en opstaan.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details