Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Productinformatie

Voor elke zorgvraag een bed op maat

Olympia met duosafe (1) kopiëren

Tekst | Tekst en beeld | Haelvoet

19 januari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Onrusthekken, hoofd- en voetpanelen, afwerking en materialen zijn vrij te kiezen en kunnen toegepast worden op verschillende typen Haelvoet bedden.

Onrusthekken uit één geheel bieden optimale veiligheid over de volledige lengte van het bed. Andere patiënten zijn meer gebaat bij de Haelvoet DuoSafe onrusthekken, dankzij een verhoogde mobiliteit en autonomie voor de patiënt en een toenemende veiligheid en ergonomie voor de verpleegkundige.

Mobilisatie-ondersteuning

De ergonomische DuoSafe zijpanelen bieden de patiënt ondersteuning bij het opstaan en wandelen rond het bed. De ergonomisch gepositioneerde hoog/laagknop aan de binnenzijde kan het ligvlak omhoog brengen terwijl de patiënt zich vasthoudt aan het onrusthek. 

Eenvoudige bediening

Het zorgpersoneel kan de DuoSafe onrusthekkens eenvoudig bedienen. De tactiele greep is verborgen in het design van de onrusthekken, waardoor er geen uitstekende delen zijn. Tijdens het verplaatsen van het bed zijn de handen van het zorgpersoneel beschermd dankzij de verticale handgrepen in het bijhorende Prime hoofd-/voetpaneel. Via de geïntegreerde bedieningspanelen aan de binnen- en buitenzijde van de DuoSafe panelen kunnen zowel patiënten als zorgpersoneel de bedfuncties bedienen.

Haelvoet voorziet reeds meer dan 85 jaar zorginstellingen van designvol en comfortabel zorgmeubilair. Met meer dan 200 medewerkers werkt de firma dagelijks aan nieuwe, ergonomische oplossingen voor onder meer ziekenhuizen, zorginstellingen en kleinschalige woonvormen.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details