Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
nora® by Interface lanceert betaalbaar klassiek design

nora® by Interface lanceert betaalbaar klassiek design

De nieuwe noraplan® convia rubber vloerbedekking biedt slimme oplossingen voor het ontwerp van grote ruimtes

nora® by Interface lanceert vandaag haar nieuwste rubberen vloer: noraplan® convia. De rubberen vloercollectie is speciaal ontwikkeld voor architecten en projectontwikkelaars die esthetische, functionele ruimtes creëren in grote gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen en openbare gebouwen. noraplan® convia biedt hoogwaardig duurzaam design tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

In alle opzichten een slimme oplossing

Grote gebouwen vereisen enorme hoeveelheden vloerbedekking en elke centimeter moet jarenlang perfect functioneren. noraplan® convia geeft architecten en projectontwikkelaars de vrijheid om dit soort gebouwen in zijn geheel te voorzien van hoogwaardige rubberen vloeren. Het kleurenpalet bestaat uit twintig klassieke en neutrale tinten waaronder grijs, beige, terracotta, gedempt blauw en groen. Elke basiskleur is voorzien van vijf kleurkorrels die de vloer een unieke, op de natuur geïnspireerde diepte geven. Om levendige accenten te creëren zijn er aanvullend acht krachtige accentkleuren in geel, paars, groen, blauw en rood. In combinatie met Interface tapijttegels, andere nora rubbervloeren of luxe vinyltegels (LVT) biedt noraplan® convia betaalbare ontwerpmogelijkheden om een ruimte uniek te maken.

“Een goede prijs-kwaliteit verhouding hoeft niet ten koste te gaan van duurzaam design of de planeet”, legt Katja Selberdinger, Head of Product Design bij nora® by Interface, uit. “noraplan® convia is functioneel, kan worden gebruikt in ruimtes met veel loopverkeer en is onafhankelijk geverifieerd CO2-neutraal ter ondersteuning van bouwcertificeringen zoals LEED en BREEAM”.

Zoals alle nora® vloerbedekkingen is noraplan® convia ergonomisch, slipvast en gemakkelijk in onderhoud en schoon te houden. De producten zijn bovendien vrij van PVC en ftalaat weekmakers. noraplan® convia is via het Interface Carbon Neutral Floors™-programma CO2-neutraal gecertificeerd, zonder extra kosten voor de klanten. De rubberfabriek in Weinheim, Duitsland, werkt voortdurend aan het vermijden of verminderen van CO₂-uitstoot en daarmee aan het verder verkleinen van de eigen CO₂-voetafdruk. Het bedrijf compenseert de emissies die nog onvermijdelijk zijn.

Ga voor meer informatie over noraplan® convia en het volledige assortiment van nora® by Interface naarwww.nora.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details